Art Yoga Similiris,”Noć pozorišta”, 2011.

Revijalni sastavi Art Yoga Similiris Joga saveza Srbije nastupili su 19.11.2011. u Akademiji 28 u okviru manifestacije “Noć pozorišta”.

Art Yoga Similiris,”Noć pozorišta

Art Yoga Similiris je novi stil joge nastao kao potreba spajanja senzibiliteta joge i umetnosti pokreta. Prvi put je promovisan u Srbiji na Međunarodnom festivalu joge, održanom 2010. godine u Beogradu, u organizaciji Joga Saveza Srbije.
Art Joga Similiris predstavlja formu scenskog izražavanja koja uključuje elemente savremenog baleta, zadržavajući sva osnovna načela joga usavršavanja.
Osnovni elementi u Art Jogi su asane – joga položaji koji se izvode uz muziku, u skladu sa ritmom i melodijom. Pokret je usklađen sa dahom, pažnja se premešta sa jednog energetskog centra na drugi, što art jogu čini svojevrsnom meditacijom u pokretu. Unutrašnji doživljaj učesnika tka stazu prepoznavanja nesicrpne ljubavi, lepote i mudrosti, rađa baklju svesnosti koja i u gledaocima budi bogatstvo doživljaja.
Sav prihod od ulaznica namenjen je obnavlajnju kraljevačkog pozorišta, oštećenog u zemljotresu.

Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backend