Obuka za Učitelje joge

AKREDITOVAN PROGRAM

 OBUKA ZA UČITELJE JOGE U SRBIJI (550 h)

obuka za ucitelje joge

Program za obuku Učitelja joge po međunarodnim standardima
AKREDITOVAN JE pod brojem AC – 48732/18 “EAC” – KOMISIJE EVROPSKE JOGA FEDERACIJE ZA AKREDITACIJU a sprovodi ga International Yoga Academy.

obuka za ucitelje joge

PROGRAM INTENZIVNE OBUKE SPROVODIĆE SE
UZ MENTORSKO VOĐSTVO PROF. DR PREDRAGA NIKIĆA

obuka za ucitelje joge
OSTVARITE SVOJ SAN i steknite međunarodno priznati sertifikat

UPIS OBUKE ZA UČITELJE JOGE

ZBOG VELIKE ZAINTERESOVANOSTI

ORGANIZOVAN JE U TRI UPISNA TERMINA:

FEBRUAR/MART

MAJ/JUN

OKTOBAR/NOVEMBAR

 

PROGRAM OBUKE ZA UČITELJE JOGE

Joga savez Srbije u saradnji sa International Yoga Academy, sprovodi program Obuka za Učitelje joge koji je usklađen sa standardima Evropske joga federacije (YFE), standardima Ministry of AYUSH i standardima Joga alijanse (Yoga Alliance).

Program obuke u Beogradu se sprovodi uz mentorsko vođstvo doajena joge prof. dr Predraga K. Nikića, dobitnika odlikovanja “Padma Šri” od predsednika Indije.

Program obuke za Učitelje joge obuhvata 550 časova teorijske i praktične nastave. Instruktorima joge sa sertifikatom priznaje se stečeni fond od 200/240 ili 360 časova. Program se realizuje u danima vikenda u Beogradu. Za osobe iz drugih zemalja i drugih gradova Srbije primenjuje se program prilagođene online nastave. Nakon završetka obuke polaznici polažu ispit i stiču međunarodno priznatu diplomu Učitelja joge.

ISPIT ZA UČITELJA JOGE

Kandidati koji sa uspehom zadovolje sve predispitne obaveze polažu završni ispit. Završni ispit se polaže pred tročlanom komisijom.

USLOVI ZA UPIS

Na program obuke za Učitelje joge može se upisati svako punoletno lice koje je steklo (minimum) srednje obrazovanje i sertifikat instruktora joge. Izbor kandidata vrši se na osnovu kratkog CV-a u kojem kandidati iskazuju svoje dosadašnje iskustvo i stečenu stručnost u oblasti joge i intervjua koji se zakazuje izabranim kandidatima.

TRAJANJE OBUKE ZA UČITELJA JOGE

Program obuke počinje u februaru, maju ili oktobru mesecu. Program obuhvata teorijsku i praktičnu nastavu, kao i obavezno učešće i asistiranje u desetodnevnom joga kampu namenjenom budućim Učiteljima joge.

Ukupan program obuke za Učitelje joge sprovodi se u periodu 6 meseci.

Upis traje do popune grupe koja počinje u februaru, maju ili oktobru mesecu.

 

VIŠE DETALJA O PROGRAMU, TERMINIMA, KAPACITETIMA GRUPE I USLOVIMA ZA UPIS BIĆE PROSLEĐENI ZAINTERESOVANIMA KOJI SE JAVE PUTEM E-MAILA.

 

Za više informacija obratiti se na telefon (viber): 381 64 12 44 336 ili 011 31 88 548,
ili e-mailom na adresu: jogasavezsrbije@gmail.com

Neka je ljubav u nama i sklad sa okolinom

ZAJEDNO U MIRU I RADOSTI