Joga hormonalne ravnoteže – stručni seminar

PROGRAM DODATNE EDUKACIJE U OBLASTI JOGE

JOGA HORMONALNE RAVNOTEŽE (HORMONALNA JOGA)

namenjenog dodatnom stručnom usavršavanju instruktora joge

14 – 17. 12. 2023.

Online

Program se odvija uživo korišćenjem Zoom platforme.

Stručni seminar “Joga hormonalne ravnoteže” sprovodi se kao intenzivna obuka koja obuhvata teorijske i metodološke osnove i program praktičnog usvajanja protokola.

Završetkom obuke polaznici stiču sertifikat na našem i na engleskom jeziku – međunarodno priznati sertifikat sa kojim se može voditi program “Joge hormonalne ravnoteže” u svim zemljama sveta.

Na program pohađanja stručnog seminara mogu se prijaviti Učitelji joge, instruktori joge i studenti Joga akademije koji će stečena znanja primenjivati u radu sa polaznicima, kao i osobe koje su već završile seminar JHR, a ovim putem žele da osveže, utvrde i dopune svoje ranije stečeno znanje…

Završetkom seminara polaznici stiču sposobnosti i veštine što potvrđuje i Sertifikat o završenoj obuci primene “Joga hormonalne ravnoteže” u radu sa svojim polaznicima.

U poslednje 3 godine u EU polaznici su iskazali najviše interesovanja za Jogu hormonalne ravnoteže (JHR).

“JOGA HORMONALNE RAVNOTEŽE”

“Joga hormonalne ravnoteže” podstiče plodnost, pomaže jačanju imuniteta i podmlađuje telo.

Hormonalna joga za žene i muškarce pomaže u harmonizaciji sistema žlezda sa unutrašnjim lučenjem (endokrine žlezde). Polaznici uče dinamičan sklop tehnika organizovanih u serijal joga asana (položaja) koje se nadopunjuju namenskim tehnikama disanja (pranajame), tehnikama dharana (koncentracije), meditacije i kontemplacije (dhyana). Čas JHR sastoji se od vežbi za stimulaciju pravilnog rada žlezda sa unutrašnjim lučenjem i joga tehnikama koje su usmerene na uklanjanje energetskih blokada u području celokupnog mišićno-skeletnog sistema.

Serijal “Joge hormonalne ravnoteže” je koncipiran tako da pristupa polaznicima holistički, stoga pojedinačne joga tehnike ne treba izvoditi odvojeno, a redosled ne treba menjati. Efekti primene joga serijala primetni su na svim nivoima: energetskom, fizičkom, emocionalnom, kognitivnom, socijalnom i duhovnom.

Joga hormonalne ravnoteže može pomoći u prevazilaženju tegoba preuranjene menopauze; kod cistitičnih jajnika; u ublažavanu predmenstrualnog sindroma; kod policističnih jajnika (simptomi – prekomerna maljavost; akne; povećanje težine; neplodnost); kod gubitka menstruacije i ovulacija; neplodnosti uzrokovanoj hormonalnim neravnotežom ili lošim dovodom krvi u karličnu regiju.

Depresija, emocionalna nestabilnost, smanjena sposobnost pamćenja (uzrokovana niskim nivoima hormona), nizak nivo libida, inkontinencija, osteoporoza; nedovoljna aktivnost tiroidne žlezde, insomnia, gubitak kose, lomljivi nokti, suva koža i akne mogu biti uzrokovani hormonalnim neravnotežom.

Prijave se vrše do popune mesta putem maila: jogasavezsrbije@gmail.com

Za više informacija o uslovima učešća i načinu prijave:

viber/tel: 064 12 44 336

Neka je ljubav u nama i sklad sa okolinom