Četvrti beogradski festival Art joge – 2018

Dana 22.05.2018.god. u centralnom holu TC Delta city – Novi Beograd, u organizaciji Joga saveza Srbije i Beogradskog joga saveza, a pod pokroviteljstvom Evropske joga federacije održaće se četvrti Beogradski festival art joge Similiris u Srbiji. Program će trajati od 12-20h, a organizator je obezbedio besplatan ulaz za sve posetioce.
Art joga Similiris
 
 

Beogradski festival art joge

Na Festivalu art joge šira javnost će imati priliku da se bliže upozna sa Art jogom “Similiris”- stilom joge koji je sve popularniji u svetu. U programu će učestvovati joga udruženja koja neguju ovaj stil joge u našoj zemlji. U programu će biti predstavljeni i specijalizovani programi: Joga za zdravo starenje, Korporativna joga, Joga za muškarce i Joga za decu.

 Festival lepote i zdravlja

Popularnost ovog stila joge leži u činjenici da Art joga Similiris zadovoljava suštinske potrebe savremenog čoveka – mogućnost da se kroz dinamičku fizičku aktivnost postigne oslobađanje od fizičkih tenzija i mentalne napetosti.
Art joga Similiris je stil joge u kome se prepliću joga položaji i elementi savremenog plesa i modernog baleta.
 
Organizator četvrtog Beogradskog festivala art joge Similiris je Joga savez Srbije i teritorijalni Beogradski joga savez.
Ovde možete pogledati fotografije sa prethodnog Festivala art joge: FOTOGALERIJA