Kirtan grupa Samadhi, koncert, Beograd, 2015.

Kirtan grupa Samadhi, koncert, Beograd, 2015.

U okviru velikog Evropskog joga performansa pod nazivom “Joga dani dobrih dela” u Beogradu je 27.6.2015. za sve učesnike performansa i ljubitelje joge i kirtana priređen je koncert članova Kirtan grupe Samadhi iz Beograda. Koncert je održan u velikoj sali Doma omladine Beograda sa početkom u 15:00 časova. U organizaciji Joga saveza Srbije koncertu su prisustvovali prijatelji i ljubitelji joge iz mnogih gradova Srbije ali i iz inostranstva. Koncert je okupio sve ljubitelje joge, učesnike velikog joga performansa koji se ove godine održavao ispred Doma Narodne Skuštine Republike Srbije. Poruka koncerta bila je “Život je muzika. Melodija i ritam u mnogome zavise od nas. Učestvujmo u kreiranju (komponovanju) svoje životne svakodnevice usvajajući humane vrednosti (ljubav i dobrotu).”

Iz jezgra svoje unutrašnjosti

Kirtan sagledavamo kao sredstvo za samousavršavanje: podizanje nivoa svesnosti, razumevanja stvarnosti i jasnije sagledavanje svoje suštinske uloge. Kirtan pomaže u upoznavanju, razumevanju i humanoj upotrebi svojih sposobnosti.

Nakon koncerta Kirtan grupe Samadhi svečano su uručene diplome novoj generaciji polaznika koji su uspešno završili program stručnog osposobljavanja za sticanje zvanja instruktor/ka joge.

Fotografije: Aleksandra Ristić, Ivana Nikolić Ćulafić, Nikola Mitić, Marija Nikolić i Verica Prekić
Moderator: Aleksandra Mastelica; Snimatelj: Ana Miletić

Videti više: www.facebook.com/media/set/?set=a.914133548630150.1073742224.255740887802756&type=3