Međunarodni joga kamp – Pranava / 2015

U toku je rezervacija mesta za učešće u Međunarodnom joga kampu PRANAVA – 2015.

MEĐUNARODNI JOGA KAMP namenjen je stručnom usavršavanju ljubitelja i praktičara joge, studentima Međunarodne Joga Akademije i sertifikovanim instruktorima joge, a odvija se pod pokroviteljstvom Evropske joga federacije.

Datum održavanja seminara: 6.7 – 12.7.2015.
Mesto održavanja seminara: Stara Planina, Hotel Falkensteiner

Smeštaj je obezbeđen u Hotelu Falkensteiner na bazi 6 punih pansiona (All Inclusive Light pansion – bogat buffet vegetarijanski doručak, ručak i večera) uz korišćenje usluga Acquapura Spa centra (bazen, teretana, finska sauna, tursko kupatilo, hidromasažna kada).
http://www.falkensteiner.com/sr/hotel/stara-planina

JSS će obezbediti jedan autobus za prevoz učesnika seminara sa ograničenim brojem mesta. Svi oni koji se prvi prijave imaće besplatan autobuski prevoz. Rezervacije mesta za autobus primaće se do popune kapaciteta autobusa.

Stručni letnji seminari joge u kampu sprovodiće se pod vođstvom međunarodnog majstora joge prof. dr Predraga Nikića. Kamp će obuhvatiti intenzivnu joga praksu i večernju kirtan meditaciju uz muzičku podršku Kirtan grupe Samadhi iz Beograda.

MINI JOGA KAMP ZA DECU

U okviru ovogodišnjeg joga kampa po prvi put organizuje i MINI JOGA KAMP ZA DECU učesnika.
Svi učesnici kampa koji imaju želju da na aktivan joga odmor povedu i svoju decu imaju mogućnost da ih uključe u joga aktivnosti za decu koje će biti posebno kreirane prema uzrastu.
Mini joga kamp obuhvata popodnevne časove joge za decu, učešće dece u jutarnjim meditativnim šetnjama i u večernjim kirtan radionicama.
Časovi joge za decu su pažljivo osmišljeni u skladu sa uzrastom i razvojnim potrebama dece uz kreativne metode i pedagoški rad, podržavajući celovit razvoj deteta.

Rezervacija učešća u seminaru:

Molimo sve zainteresovane da što pre rezervišu mesto jer je veći broj mesta rezervisana od strane učesnika prošlogodišnjeg joga kampa, a broj mesta je ograničen.

Prijave se vrše isključivo putem maila: jogasavezsrbije@gmail.com

Boravišna taksa: odrasli 50,00 rsd, osiguranje 20,00 rsd /po osobi / danu

OVAKO JE IZGLEDAO PROŠLOGODIŠNJI JOGA KAMP

[fbalbum url=https://www.facebook.com/media/set/?set=a.741012979275542.1073742006.255740887802756&type=3]