Promovisanje stila Art Yoga Similiris, 25.09.2010.

Art Yoga Similiris je promovisana svojim prvim nastupom na Međunarodnom festivalu joge, 25.06.2010.

Art Joga Similiris je novi stil joge, nastao kao potreba spajanja senzibiliteta joge i umetnosti pokreta. U okviru Međunarodne joga akademije iz Beograda, instruktori joge imaju priliku da, pored ostalih kurseva, pohađaju i kurs Art Joge Similiris. Mnogi instruktori sa licencom Joga Saveza Srbije poseduju sertifikat za ovaj dodatni stil joge i u okviru svojih centara vode časove Art Joge Similiris.

Art Yoga Similiris je promovisana svojim prvim nastupom na Međunarodnom festivalu joge, 25.06.2010

Art Joga Similiris predstavlja formu scenskog izražavanja koja uključuje elemente savremenog baleta, zadržavajući sva osnovna načela joga usavršavanja.Osnovni elementi u Art Jogi su asane –  joga položaji koji se izvode uz muziku, u skladu sa ritmom i melodijom. Pokret je usklađen sa dahom, pažnja se premešta sa jednog energetskog centra na drugi, što art jogu čini svojevrsnom meditacijom u pokretu. Unutrašnji doživljaj učesnika tka stazu prepoznavanja nesicrpne ljubavi, lepote i mudrosti, rađa baklju svesnosti koja i u gledaocima budi bogatstvo doživljaja.

Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backend