Seminar Joga terapija – energoterapija, 24. 10.2015.

SEMINAR JOGA TERAPIJA – JOGA ENERGOTERAPIJA –
DODATNA EDUKACIJA INSTRUKTORA JOGE

Joga savez Srbije, Međunarodni joga akademski centar i Asocijacija joga terapeuta organizuju u Beogradu seminar „Joga terapija – joga energoterapija“ namenjen dodatnom stručnom usavršavanju instruktora joge.
Seminar je akreditovan od strane komisije Evropske joga federacije. Seminar počinje 24. oktobra 2015. godine i trajaće tri meseca.
Završetkom seminara joga terapeuti će postati članovi Nacionalnog društva joga terapeuta i steći će mogućnost upisa u registar joga terapeuta Evropske joga federacije.
Seminar će se održavati pod stručnim vođstvom prof. dr Predraga Nikića.
Seminar će obuhvatiti teoriju i praksu (preventiva, dijagnostika, terapijski proces, posterapijski proces). Učesnici će se upoznali sa energetskom dimenzijom joge i njenom primenom u praksi.
Polaznici će se obučavatii načinima uspostavljanja energetskog balansa metodama joge.Prijave se vrše putem maila: jogasavezsrbije@gmail.com ili telefonom 064 12 44 336- Zbog velike zainteresovanosti i ograničenog broja mesta prijavljivanje ne znači da ćete automatski biti pozvani na ovaj kurs. Oni koji ne budu pozvani u ovom ciklusu biće pozvani u nekom od narednih.
Neka je ljubav u nama i sklad sa okolinom

Joga energoterapija, Joga savez Srbije

Joga energoterapija, Joga savez Srbije