Joga savez Srbije na Serbian visions, 2015.

Učešće Joga saveza Srbije na SERBIAN VISIONS, 2015.

Dana 16.5. 2015. godine počasni predsednik Joga saveza Srbije prof. dr Predrag Nikić održao je predavanje pod nazivom: Joga kao zdrav životni stil na SERBIAN VISIONS, prvom multikongresu u Srbiji u hotelu Radisson Blu Old Mill.

Joga predstavlja svojevrsni kulturološki fenomen. Svojim vrednostima utiče na formiranje životnog stila usmerenog ka zdravlju i dobroti. Joga praktičari usvajaju humane vrednosti negujući telesne, emocionalne, umne i kreativne potencijale. Joga kao životni stil predstavlja funkcionalnu i estetsku integraciju života koja se manifestuje u načinu mišljenja i ponašanja, u odnosu prema sebi i drugim ljudima, u nivou svesnosti i materijalnom okruženju.

Tom prilikom prikazana je i filmska projekcija u kojoj su predstavljeni najlepši trenuci sa velikih evropskih joga kampova u organizaciji Joga saveza Srbije.
Ovaj događaj ulepšali su nastupi Art joge Similiris – revijalnog sastava Joga saveza Srbije i Kirtan grupa Samadhi.

Revijalni sastav Art joge Similiris činile su sertifikovane instruktorke JSS: Tatjana Gutić, Nevena Damjanović i Jovana Jovičić.

Kirtan grupa Samadhi nastupila je u sastavu: Filip Filipović, Teodora Vejnović, Bogdan Nikić, Jelena Nikolić, Slavica i Dragan Stošić, Igor Petrović, Spomenka Đurđević, Aleksandra Mitić, Predrag Radovančević.

Moderator: Branko Ilić.
Fotografisali: Aleksandra Ristić, Ivana Nikolić Ćulafić i Ana Miletić.

Organizator događaja: Aleksandra Mitić i Vera Milićević.

Neka je svaki dan ljubav i mi u njoj

[fbalbum url=https://www.facebook.com/media/set/?set=a.891736004203238.1073742211.255740887802756&type=3]