Yoga na moru – Grčka 2015.

YOGA INTENZIV I LETOVANJE NA MORU

Grčka, Halkidiki – Gerakini – Nikiti

POLAZAK 12. SEPTEMBRA 2015.

POVRATAK 21. SEPTEMBRA 2015. 

10 DANA SA PREVOZOM

7 POLUPANSIONA

 

Na poziv Evropske joga federacije pođite na magično putovanje na grčko more, oazu prelepe prirode i joga usavršavanja…

Joga – odmor – more

Joga meditacije, obnavljanje i radosno druženje na plažama Grčke. Vratimo se životnim obavezama zadovoljni i okupani energijama. Morski ambijent: duge plaže, bistro more, uvale, mediteransko zelenilo, vidikovci doprineće da odmor uz joga praksu učine jedinstvenim. Septembar je idealan mesec. Turista je manje pa nema gužve. Temperatura je umerenija, a večeri i noći svežije i prijatnije što su idealni uslovi za praktikovanje joge. Toplina mora, šum morskih talasa, zalasci i izlasci Sunca, joga meditacije na mesečini daće posebnu draž letovanju. To je vreme u kojem se u meditativnoj dubini posvećujemo sebi. U meditativnim šetnjama na morskoj obali uočićemo naše razvojne potencijale. Čari morskog ambijenta, „talasi koji nadolaze i meko zapljuskuju obalu” uz tehnike joge doprineće dubokoj meditaciji i kontemplaciji.

Program Joga intenziva na moru ima dva nivoa: za početnike – koji po prvi put žele da osete dobrobiti joga prakse i program za napredne instruktore i studente Joga Akademije. Jogine iz Srbije predvodiće prof. dr Predrag Nikić – međunarodni majstor joge.

Ponuda obuhvata prevoz, 7 polupansiona i smeštaj u dvokrevetnim sobama u Hotelu LILY ANN VILLAGE 3* , učešće u seminaru i sertifikat o pohađanju joga seminara.

Prijave se vrše putem maila: jogasavezsrbije@gmail.com ili telefonom 064 12 44 336

BROJ MESTA JE OGRANIČEN

Ovako je bilo prošle godine:

Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backend